Un gand

Scrijelit  joi, 25 septembrie 2014

Sunt momente cand orice ai face, orice ai incerca, oricat de mult ai lupta, nimic nu se leaga, nimic nu iese. Chiar daca faci totul exact asa cum trebuie sa fie facut, urmand pas cu pas drumul care ar trebui sa te duca spre bucurie si implinire, Universul se incapataneaza sa iti puna piedici. Sau, cel putin, asa vezi tu situatia. Incepi sa te simti nedreptatit, sa suferi de mania persecutiei, sa crezi ca nu esti capabil de absolut nimic. De foarte multe ori, renunti la lupta si fugi catre spatiul tau sigur. Te ascunzi. De tine, de oameni, de viitor si chiar de prezent. Vine apoi un moment cand pur si simplu lucrurile incep sa functioneze. Din senin. Nu ai facut nimic diferit. Ai urmat exact aceeasi strategie din perioada cand totul era pe dos. Te uiti la felul in care viata ta se schimba, de la o zimla alta, de la o ora la alta. Incepi sa te intrebi daca nu cumva ingerul tau a fost pana acum la dezintoxicare iar acum, revenit in lume, se apuca sa repare in viteza tot ce a stricat lipsa lui. Poate chiar asa e. Sau....poate, totusi, ceva ai schimbat. Pe tine. Felul in care ai invatat sa ceri si sa daruiesti. Felul in care te vezi. Felul in care ai inceput sa crezi in tine.
Gandurile ne sunt cei mai buni prieteni, sau cei mai mari dusmani. Gandurile noastre catre noi, gandurile noastre catre ceilalti si, mai ales, gandurile celorlalti catre noi, sunt motorul care pune totul in miscare, spre lumina sau spre intuneric.
Lumea ta s-a schimbat peste noapte pentru ca pur si simplu primesti si daruiesti iubire si, datorita luminii ei calde, nimic rau nu te poate atinge. Esti iubire. Fata de toti si toate.
Visul pe care spiridusii vi-l daruiesc azi este un gand bun. Pentru voi si pentru cei din jurul vostru. Trimiteti ganduri bune. Cereti ganduri bune. Iubiti. Fiti lumina si armonie. Credeti in voi si in puterea gandurilor voastre senine.