Regulament de ordine interna (sic!)

Scrijelit  

In Fabrica de vise, exista doar trei reguli, simple si usor de urmat. Atata timp cat le respecti, vei fi in siguranta printre masinarii si micii spiridusi care le manuiesc. Incalca-le si spiridusii se vor supara pe tine. Crede-ma, nu vrei sa superi un spiridus. Pot fi foarte recalcitranti, iar unii dintre ei musca. Rau.

Regula numarul 1: Vorbeste intotdeauna frumos, poti comenta si fara sa folosesti cuvinte potrivite unui troll, nu unui cumparator de vise civilizat.
 --------------------------------------------------------------------
Regula numarul 2: Nu spama Fabrica de vise, daca vrei sa pun un link catre pagina ta, trimite-mi un mail.
---------------------------------------------------------------------
Regula numarul 3: Chiar daca tu nu il observi, Fabrica de vise are un © si spiridusii il iau foarte in serios. Daca iti place vreun vis de aici si vrei sa il impartasesti si altora, esti liber sa o faci, insa mentioneaza, te rog, sursa si nu modifica in niciun fel continutul preluat. Nu e  neaparat necesar sa pui si link, doar sa semnalezi cumva faptul ca respectivul text/pasaj apartine Vanzatorului de vise (ghilimelele, de pilda, sunt o metoda buna).  Cum ziceam, nu vrei sa superi spiridusii, unii din ei sunt specializati in paza si protectia drepturilor de autor ;)Vanzatorul de vise si spiridusii iti multumesc pentru intelegere si iti doresc plimbare placuta prin Fabrica de vise.