Folk S.R.L - o altfel de seara folk

Scrijelit  marți, 14 ianuarie 2014

Cred ca inca mai exista frumusete si senin undeva acolo prin lume. Cred ca fiecare voce, cat de mica, are dreptul sa se faca auzita daca are ceva de spus lumii. Cred ca muzica folk nu a murit si ca mai poate fi readusa la ceea ce era cand nebunii frumosi ai anilor '70-'80 strigau ca nu conteaza cat de lung ai parul. Cred ca marele vis al lui Motu de a readuce pe scena si in suflete folk-ul romanesc merita sa fie dus mai departe frumos si curat, asa cum el l-a nascut si ca avem toti, nu doar unii din noi, datoria de a ajuta la asta. Cred in folk, in talent, in faptul ca oricine merita o sansa. 

Si, pentru ca oamenii vin mereu acolo unde sunt vise, va invit alaturi de mine sa luati parte la un nou vis. Cunoasteti un copil sau adolescent talentat, indragostit de chitara si de muzica folk? Aveti un prieten sau o prietena care canta pe la toate petrecerile si iesirile pe care le organizati dar nu a avut niciodata ocazia sa apara pe scena? Vecinul de alaturi zdrangane toata ziua si toata noaptea la chitara? Trimiteti-i la FOLK S.R.L. Orice folkist din umbra talentat si cantacios, indiferent de varsta, va gasi aici oameni dispusi sa il asculte si sa ii ofere sansa de a porni pe un drum la care pana acum doar a visat. 
Vanzatorul de Vise si Spiridusii te asteapta sa li te alaturi pentru a pune bazele unei cooperative de folk la care si tu poti deveni partener de suflet.


Seara folk in Lost Bar