Salvam un profesor?

Scrijelit  vineri, 13 septembrie 2013

De obicei, ei sunt cei care ne ajuta, ne indruma, ne sfatuiesc, ne sustin. Exista insa si momente cand au, la randul lor, nevoie de ajutorul nostru.
Am salvat munti, am salvat catei, am salvat delfini, alge si stele de mare, am salvat pelicani, bruni carpatini si flori de colt. Este momentul sa incepem sa salvam oameni.

Un profesor  are nevoie de suportul vostru. Moral sau material, oricare dintre ele sunteti dornici, dispusi si apti sa il oferiti.  Fabrica de vise se alatura, in mod neoficial si absolut voluntar, campaniei "Salvam un profesor, Salvam generatii!" initiata de Universitatea din Bucuresti. Este un apel de strangere de fonduri pentru un membru al comunitatii academice, doamna Adela Rogojinaru, conferentiar doctor la Facultatea de Litere. Dansa a fost diagnosticată in anul 2012 cu melanom malign cu metastaze, cea mai agresiva forma de cancer de piele. Costul integral al tratamentului este de 235.340 RON (aproximativ 52.872 Euro). Suma ramasă spre donatie pentru care se face acest apel este de 3.975euro.

Puteti ajuta in urmatoarele moduri:


1. Vorbind si altora despre aceasta campanie sau/si
2. Prin donatii. 

Detaliile legate de aceasta campanie, tratament si modul in care se primesc donatiile le gasiti accesand link-ul de mai jos: