Prima zi

Scrijelit  duminică, 14 iulie 2013

Cum te-ai descurca daca mereu ar trebui sa convingi aceeasi persoana sa se re-indragosteasca de tine? Zi de zi inventand alte povesti, culegand alti fluturi. Ce ai face daca zi de zi ai fi nevoit sa ii arati unui om ca il iubesti si ca te iubeste, insa a uitat cumva asta?
In fiecare zi ar fi ziua primlui sarut. Ziua in care v-ati tine prima oara de mana. Ziua in care ati simti primii fiori. Nu ati avea vreme sa va certati, sa va suparati unul pe altul, pentru ca fiecare zi ar fi mult prea importanta. Fiecare zi ar fi ca prima zi.
A aduce dragostea in sufletul cuiva este o treaba grea si in conditii obisnuite. Dar daca ai avea doar o zi, doar cateva ore si daca maine ar trebui sa o iei de la capat, ai reusi?
Cea mai frumoasa zi din viata unei iubiri este prima. Pentru ca este singura zi cand il privesti pe cel de langa tine ca pe o raza de soare care a venit sa iti insenineze viata si sufletul. Este singura zi in care uimirea, fluturii, bucuria, asteptarea, privirile, sunt adevarate si sincere. Este ziua in care vrei sa afli totul despre celalalt, ziua in care ii zambesti frumos si cald atunci cand te priveste, ziua in care emotia este autentica si neatinsa de toate celelalte zile care au trecut, vor trece, peste voi.
Daca as putea gasi pestisorul de aur, i-ar cere un singur lucru: sa aduca inapoi prima zi si sa ma invete cum sa o fac sa dureze toata viata.

Prima zi a unei iubiri este o zi in care esti, cu adevarat si cu tot sufletul, fericit.

Va mai amintiti prima zi? Ati mai putea azi sa simtiti exact aceleasi lucruri, cu exact aceeasi intensitate? Sa stergeti toate lacrimile, toate cuvintele grele, toate noptile in care v-ati simtit nedreptatiti si singuri, toate greselile si pur si simplu sa priviti persoana care va este alaturi exact ca in prima zi? Daca da, atunci incercati. Merita. E posibil sa aflati ca ceea ce credeati pierdut de foarte multa vreme este inca in voi, insa pur si simplu  nu mai stiti in ce camara a inimii ati ascuns dragostea.

Este visul pe care vi-l vinde azi Fabrica de Vise. Prima zi.